La Cuvée redo för festligheter

Festlokalen

I La Cuvées festlokal  blir det lätt stämningsfullt, antingen det är bröllopsfest, konferens eller födelsedagsfest. Lokalen är byggd i gammal genuin stil med murade valv, mycket synligt tegel och vackra detaljer som skapar en
härlig atmosfär.

La Cuvée ligger i en modern fastighet i östra Göteborg och har mycket bra spårvagns- och bussförbindelser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. till centrala Göteborg.

Festlokalen är drygt 300 kvadratmeter och godkänd för 120 gäster.
När du hyr La Cuvée har du stor valfrihet. Du kan ta med egen mat och dryck
eller beställa genom våra samarbetspartners. Här finns tillgång till det mesta i utrustningsväg; allt från bord och stolar till ljusstakar, porslin och glas. All utrustning vi har ingår självklart i hyran. Denna information och mycket mer hittar du här, under FAQ.

Du kan använda dig av La Cuvées kök med bland annat restaurangdiskmaskin, två ugnar, spis, tre kylskåp och en frys. Behöver du hjälp med servering eller städning kan du avtala om det med våra partners.

Funderar du på potentiella datum för din tillställning? Under fliken Bokningar av festlokalen får du enkelt en översyn när lokalen finns tillgänglig.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information om vår festlokal eller om du vill komma på en visning!